El nou ramal d’incorporació a la N-332 del parc comercial d’Ondara s’obri al trànsit rodat

El nuevo ramal de incorporación a la N-332 del parque comercial de Ondara se abre al tráfico rodado
  12/05/2023

La Regidoria de Serveis de l’Ajuntament d’Ondara ha informat de l’obertura al trànsit rodat del nou carril d’incorporació a la N-332, des de la nova rotonda creada al ramal del parc comercial, per a evitar la pujada a la l’actual rotonda dels vehicles amb destinació cap a l’AP7, Dénia o Alacant. L’obertura ha tingut lloc a les 15 hores de hui divendres.

        Els treballs d’habilitació ha estat portats a cap des de la Demarcació de Carreteres d’Alacant, depenent del Ministeri de Foment, en el tram des de la rotonda aèria cap a la rotonda del Xopar, per tal de solucionar el col·lapse de trànsit en la rotonda elevada. Problema que, segons apunten, s’ha solucionat amb un carril d’incorporació a la N-332 per a evitar la pujada a la rotonda dels vehicles amb destinació cap a l’AP7, Dénia o Alacant.

 

SENSE CAP COST PER L’AJUNTAMENT

 

        La iniciativa, reclamada amb reiteració des del govern municipal ondarenc, va comportar un previ l’anàlisi de trànsit on es va considerar que la solució més eficient a la problemàtica del col·lapse era que el trànsit rodat que no va en direcció a dita zona comercial, sinó que la travessa cap al sud de la comarca, no pujara a la rotonda elevada.

D’aquesta , segons apunten des de la Regidoria, es va optar per a que els vehicles amb aquesta destinació s’incorporaren directament a la N332 i així evitaran la referida pujada, per a aconseguir més fluïdesa en totes les altres direccions.

Tos això ha comportat la creació d’una nova rotonda en aquest ramal finançat per la partida de manteniment de la Demarcació de Carreteres i sense cap cost per l’Ajuntament d’Ondara, des d’on es pot anar directament a la rotonda elevada en el cas de voler accedir a la zona comercial, i s’ha creat un nou carril d’incorporació perquè els vehicles accedisquen directament a la N-332, quan vagen a accedir a l’autopista, Dénia o Alacant, com a opció per a evitar el punt que retenia constantment el tràfic fins ara.

 

<<< Tornar a la portada