L’Onda serà el primer rival del Dénia en la lluita per l’ascens a Tercera Divisió

El Onda será el primer rival del Dénia en la lucha por el ascenso a Tercera División
  20/05/2019
L’equip que supere l’eliminatòria jugarà contra el guanyador de l’Utiel-Intercity

Gairebé sense temps per disfrutar del títol de campió de lliga de la Preferent, el Dénia ha conegut quin serà el seu primer rival en la lluita per l’ascens a Tercera Divisió: l’Onda, tercer classificat del Grup I. El primer partit es disputarà en el camp del conjunt castellonenc el pròxim cap de setmana, probablement diumenge, i la tornada està previst per al següent. L’equip que supere l’eliminatòria s’enfrontarà al guanyador del partit que disputaran l’Utiel i l’Intercity Sant Joan d’Alacant.

L’Onda ha quedat tercer classificat del segu grup i és, dels dotze equips que han entrat en el sorteig, el que més partits ha perdut al llarg de la competició regular, amb nou derrotes. Ara bé, ha estat l’equip que més gols ha aconseguit en la seua lliga, amb 86 dianes, xifra que només ha superat l’Intercity Sant Joan d’Alacant de tots els aspirants a Tercera Divisió, amb 92. 

 

COPA DEL REI CONTRA EL RECAMBIOS COLON

 

Pel que fa a la Copa del Rei, el Recambios Colón de Catarroja serà el rival de l’equip groguet en la semifinal. El conjunt valencià, guanyador del Grup II, és l’únic equip de Preferent que no ha perdut cap de partit en lliga, i el que menys gols ha encaixat, amb només 13. L’altre duel el protagonitzaran el Puçol i l’Intercity Sant Joan d’Alacant. Les dates de les eliminatòries, que són a partir únic, seran el 18, la semifinal, i el 21, la final. 

El secretari tècnic, Tano, i el delegat de l’equip Carpi han estat a la seu de la federació seguint en directe el sorteig celebrat aquest dilluns.

Subscriu-te!