El parc del Montgó d’Ondara es reobri amb importants millores en jocs infantils

El parc del Montgó d’Ondara es reobri amb importants millores en jocs infantils
  02/08/2023

La inspecció final d’obra al remodelat parc del Montgó, per part de l’alcalde d’Ondara, José Ramiro, el regidor de Parcs i Jardins, Miguel Gomis i el tècnic municipal Jorge Ferrer,  ha donat pas a la seua reobertura després de mesos de treballs per a dotar-lo de més jocs infantils i elements inclusius. En concret, segons han apuntat, s’ha augmentat la s’ha augmentat la superfície de joc amb la instal.lació de cautxú continu en compliment de la normativa aplicable, s’han col.locat dos bancs nous i també s’ha canviat la font d’aigua perquè siga més accessible.

No obstant això, assenyalen, aquest parc, en el que la privilegiada ubicació entre els carrers Dénia, Alfatares i Antic Camp de Futbol, el fan el més utilitzat del casc urbà, continuarà tenint una zona per a més menuts i una altra per a més majors.

L’actuació ha estat emmarcada en el Pla + Cerca 2022 de la Diputació d’Alacant per a la millora de zones verdes en espais municipals, on Ondara ha aconseguit el 100% del finançament d’un projecte quantificat en 42.398,64 euros.

“Els parcs són espais d’esbarjo per als més menuts i tota millora és bona per a elles i per a ells i per a les seues famílies”, ha assenyalat Ramiro.

Per la seua banda, el responsable de l’àrea de Parcs i Jardins, ha afegit que “aquestes obres són una aposta per a les xiquetes i xiquets del nostre poble amb un lloc millor i més segur”.

 

<<< Tornar a la portada