El parking day a Ondara habilita vint-i-quatre jardins itinerants del 14 al 16 de setembre

  • El parking day a Ondara habilita vint-i-quatre jardins itinerants del 14 al 16 de setembre
  • El parking day a Ondara habilita vint-i-quatre jardins itinerants del 14 al 16 de setembre
  13/09/2023

L'Associació de Comerciants d'Ondara (ACO), amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ondara a través de la Regidoria de Promoció Econòmica, celebra un any més la iniciativa de PARK(ing) Day.

El projecte, que enguany porta per lema "On guanya Ondara", ha estat presentada a la plaça del Convent  on s’ha instal·lat ja un dels jardins temporals d’ACO, per la regidora de Promoció Econòmica, Raquel Mengual; representants de la Junta Directiva de l'Associació de Comerciants d'Ondara; Lorena Fornés i Pedro Reig; i de Javi Moncho, del centre de jardineria Monverd.

Tots ells han reafirmat que, com cada setembre, els comerços adscrits a l’associació transformaran places d'estacionament en jardins temporals, portant la natura al cor del municipi, per a tornar a adherir-se a una iniciativa global on ciutadans i empreses de diverses ciutats del món converteixen temporalment espais d'estacionament de vehicles en àrees verdes públiques. “Ondara, com a un dels municipis pioners a celebrar aquesta iniciativa, demostra el seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat” han subratllat per a incidir en que la campanya es durà a terme del dijous 14 al dissabte 16 de setembre 2023, i durant aquests dies els visitants podran gaudir de jardins itinerants creats pels vint-i-quatre- comerços participants. En concret tenen previst fer-ho establiments com Autoescola Ondara, Calçats Dora, Twelve Beauty, Solertech Tinta & Toner, Dilatando Mentes, Somriures, Rebost de Mari, Bodega Aguilar, Sultana, Estètica i Spa, Mobles Escriva, Vinalia Vinoteca Ondara, Maxima Bikes, Motos Mahiques, Ondara Òptics, Ca Paquitina, GALA'S MOBLES, Blat i Farina, Alberto Picó, Mobles Ortolà, Monverd, Coses de Casa i Regals "La Furiona", Fornes Assessors, i Saló EOS

A banda, han informat que la novetat d’enguany és que s’han disposat de més activitats planejades per incentivar la participació, com un premi directe d'un test -per visitar sis comerços participants, els visitants obtindran un test personalitzat amb el logotip de l'associació, contribuint a que Ondara "Guanye en Bellesa"-. A més, s’ha organitzat una jornada de donació de sang com a part de la iniciativa i que, segons reivindiquen “Ondara guanye en Salut", el dijous 14 de setembre de 17 a 20:30 hores al Centre Social Trini Reyes, on  cada donant rebrà un xicotet test de la campanya com a agraïment.

El foment de la participació infantil per a conscienciar els més menuts del municipi; també ha estat contemplada mitjançant una postal per a pintar els  xiquets i xiquetes que visiten els comerços participants, la qual mostra edificis d'Ondara amb vegetació, juntament amb llapis de colors perquè puguen contribuir.

            La presidenta de l'Associació de Comerciants d'Ondara, Imma Peiró, ha subratllat la importància d'aquesta campanya, destacant l’efecte positiu i concienciador de que el municipi siga un referent en la  celebració del PARK(ing) Day i ha agraït al centre de jardineria local Monverd per la seua participació desinteressada. Peiró ha fet una crida a la població perquè s'involucre, visite els jardins itinerants i participe en la jornada de donació de sang.

 

 

<<< Tornar a la portada