El passatge terrorífic d’Espanta la por recalarà en la plaça de bous d’Ondara el 29 d’octubre

El passatge terrorífic d’Espanta la por recalarà en la plaça de bous d’Ondara el 29 d’octubre
  20/10/2021

La Regidoria d'Infància, Adolescència i Joventut de l’Ajuntament d’Ondara ha informat que la primera activitat del programa d’oci Tardor arrancarà amb el passatge terrorífic d’Espanta la por a la plaça de bous el 29 d’octubre, dirigit a persones majors de 12 anys.

        Amb això expliquen que l’amfiteatre taurí ha estat elegit com a escenari per constituir  un espai a l’aire lliure i que permet el control de l’aforament apte per al desenvolupament de personatges i efectes que faran passar una estona apta per a valents.

        Així mateix han confirmat que la dinàmica es la realització de passes de grups de 8 persones màxim, cada 15 minuts, amb accés per la porta del carrer pintor Segrelles, i que es poden fer les reserves en la web de joventut: https://joventut.ondara.org/ també en la de l’agenda cultural: https://agendaondara.es/ ; per correu en joventut@ondara.org o per WhatsApp al 667949702.

A aquesta activitat emmarcada com a celebració

autòctona del Dia de les Ànimes li seguirà una Escape-room el 27 novembre i una activitat de Laser tag el 18 desembre.

        A més han recordat que l’agenda de Tardor Jove és gratuïta i, a més del referit programa d’oci juvenil consta dels apartats Activa't -relacionat amb la recerca d'ocupació- i  tècniques d'estudi.


 

Subscriu-te!