El pavelló d’Ondara alberga la final autonòmica femenina cadet de bàsquet aquest cap de setmana

El pavelló d’Ondara alberga la final autonòmica femenina cadet de bàsquet aquest cap de setmana
  23/04/2024

La final autonòmica femenina de bàsquet en categoria cadet es trasllada aquest cap de setmana al pavelló municipal d’Ondara de la mà dels equips CB San Blas d'Alacant, el València Basket, la Fundació València Basket i Picken Claret.

Aquestes quatre formacions es van classificar per a les finals, en virtut de les respectives posicions a la lliga regular, i jugaran totes contra totes per a que el campionat recaiga en l’equip que més punts haja aconseguit. Tant la campiona com la subcampiona es classificaran per al Campionat d'Espanya.

L’esdeveniment ha estat presentat a l’Ajuntament d’Ondara en un acte que ha comptat amb la presència del president de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat, qui ha estat rebut per l’alcalde, José Ramiro, el regidor d'Esports, Lluís Fornés, i el coordinador de l'Escola Municipal de Bàsquet d'Ondara, Vicent Mas.

“S'ha triat Ondara perquè ací es treballa bé i perquè ja té l'experiència d'altres edicions", ha justificat Fabregat per a destacar la qualitat de les finals i convidar a la gent d'Ondara i de la resta de la comarca perquè vinguen a veure els partits".

Per la seua banda el regidor d'Esports, ha incidit en que “per a Ondara és molt important tindre aquest tipus de finals perquè demostra que confien amb nosaltres", a banda de confiar en unes grans finals plenes d'emoció i de qualitat". Aquesta consideració ha estat compartida per l’alcalde, José Ramiro, qui ha mostrat la seua satisfacció “perquè el nostre poble torne a ser referent del bàsquet a la Comunitat Valenciana, on ja tenim experiència en aquest tipus d'esdeveniments perquè ja s'han celebrat ací altres finals i, de segur, que serà un èxit".

La competició té previst començar el proper divendres a les 18 hores amb l’encontre entre  Picken Claret - CB San Blas d'Alacant i a les 20 amb el que enfrontarà a Valencia Basket amb Fundació Valencia Basket. Així mateix per a dissabte han quedat programats els partits entre Picken Claret - Valencia Basket a les 17 hores i Fundació Valencia Basket - CB San Blas d'Alacant a les 20, mentre que per al diumenge els partits a disputar seran

 Fundació Valencia Basket - Picken Claret a les 10 hores i CB San Blas d'Alacant - Valencia Basket a les 12. .

 

 

 

<<< Tornar a la portada