El Pego guanya a Orba 3-4 i és més líder

18/03/2018

El Pego ha guanyat al camp de l’Orba per 3-4 en un partit que ha dominat pero en el que ha acabat demanant l’hora. Els pegolins s’han avançat amb dos gols matiners de Guede i Rico abans del minut 3. A partir d’eixe moment els pegolins s’han fet els amos del partit i han esperat fins que aplegara el 0-3 de Cabe, en la treta d’ un córner. Els de casa han respirat amb l’1-3ven pròpia porteria però de nou Fran ha marcat distàncies amb l’1-4 abans del descans. La segona partves presentava de tràmit però a la Marjal el partit no s’acaba mai. Amb un jugador menysvper l’expulsió de Pastor l’Orba ha tirat d’orgull i ha estat a punt d’empatar. Però el Pego s’ha replegat i ha defès el resultat que els posa a 4 punts del segon i a un pas del títol i l’ascens a Preferent.