El Pego marca amb un jugador menys i s’enduu els tres punts de Xàbia

• El Pego marca con un jugador menos y se lleva los tres puntos de Xàbia
  01/09/2019

El Pego ha pegat la campanada a Xàbia on s’han imposat per 0-1 amb un golaç de Rico en el 77’, quan els rogets es trobaven amb un jugador menys per l’expulsió del defensa Ferran. El derbi no ha tingut història en la primera part, marcada per l’excés de respecte i la manca de clares ocasions.

La intensitat i emoció que cal esperar d’un derbi ha brollat amb força en la segona part, quan el partit s’ha trencat i ha vingut l’intercanvi de cops que ha beneficiat l’equip pegolí, que ha aprofitat una gran acció d’atac per avançar-se. A partir d’eixe moment, el Xàbia s’ha bolcat i ha sigut un voler i no poder perquè s’ha topat una i altra vegada contra el mur que ha construït el Pego, crescut en tasques defensives a base de la generosa entrega de cada jugador i amb un Fede inspirat que ha salvat més d’un remat des de quasi dins la porteria.

El Xàbia ha tingut les seues opcions al menys per a empatar en els últims deu minuts, obrint el joc per les bandes i amb un Alvarito que s’ha mostrat molt incisiu. Però el Pego ha domat la bèstia per fer-se amb el partit amb les seues armes que no amaga: ordre, pressió asfixiant i joc directe, i sobretot el treball solidari de tot l’equip quan més falta ha fet.