El Pego resol sense problemes el tràmit contra el cuer (4-0)

• El Pego resol sense problemes el tràmit contra el cuer (4-0)
  15/04/2018

El Pego ha resolt un partit de tràmit contra el cuer Benirredrà que només ha durant fins al minut 42, quan el Pego ha encetat el marcador amb el corner que ha rematat Giménez a la xarxa. Fins eixe moment el partit havia estat molt mogut, amb inici en tromba dels pegolins fins que els visitants s’han espolsat la pressió i han tingut també les seues ocasions. Fins i tot en el minut 40, amb el marcador a zero, el porter pegolí Rosales ha salvat un mà a mà amb un atacant del Benirredrà. Desprès del descans Oller ha posat el 2-0 en el minut 53 i el partit ha rutllat a favor dels de casa, tot i que els visitants també han tingut les seues opcions per marcar. Tot i la victòria, al Pego li fan falta encara tres punts per poder proclamar-se campió de lliga.