El Pla de l’Era de Pedreguer es reinventa com a mirador

El Pla de l’Era de Pedreguer es reinventa com a mirador
  01/06/2020

El municipi de Pedreguer ha donat a conéixerun nou mirador que s’ubica al Pla de l'Era de la Muntanya Gran, que s’arrodonirà amb la la instal·lació d'un panell amb les visuals. El projecte s'emmarca dins de la proposta de Millora i potenciació de l'entorn paisatgístic del Barranc de les Fonts, que va quedar en quarta posició dels pressupostos participatius de 2018, fomentats per l’Ajuntament de Pedreguer, i que tenen com a objectiu involucrar la ciutadania pedreguera en la presa de decisions.

Pel que fa al mirador, aquest queda integrat completament amb el paisatge que l’envolta usant la tècnica de pedra en sec. A més disposa de bancs de pedra on seure i gaudir de la fantàstica vista que ofereix.

El Pla de l’Era és un espai circular de 12 metres de diàmetres que s’utilitzava antigament en les tasques del camp per a separar el gra del blat de la palla, mitjançant un trill que arrossegava una mula fent voltes en cercle sobre un eix situat enmig de la instal·lació. 

Subscriu-te!