El plenari de Calp aprova el Pla de Contractació per a enguany

El pleno de Calp aprueba el Plan de Contratación para este año
  09/03/2021

Planificar millor, guanyar en transparència i facilitar la concurrència de les empreses és l'objectiu del Pla de Contractació de 2021 que ha sigut aprovat pel plenari de Calp, amb els vots de l'equip de govern –PP-C’s- i Compromís i l'abstenció del PSPV i Defensem Calp. Aquest pla no és vinculant sinó que està supeditat a la tramitació de cadascun dels expedients de licitació i a l'existència de crèdit adequat i suficient.

Els departaments municipals han remés més de 400 fitxes amb totes les necessitats de licitació, com la remodelació de la Plaça Major i del passeig marítim de la Fossa, els parcs de la Vallesa i Enginent i la zona d'accés al Centre de Salut, per citar alguns exemples.

            D'altra banda, Calp sol·licitarà a la Generalitat Valenciana la seua acreditació com a Municipi Turístic de la Comunitat Valenciana, segons el nou decret del Consell aprovat en 2020. En ell s'exigeix complir una sèrie de requisits com el de població turística, nombre de places d'allotjament i de segona residència i participar en programes de promoció com a Destinació Turística Intel·ligent i de Qualitat Turística

Subscriu-te!