El ple de Dénia dona llum verda al projecte per a situar una residència hotelera de gent gran en l'antiga fàbrica del Portland 

El pleno de Dénia da luz verde al proyecto para ubicar una residencia hotelera de gente mayor en la antigua fábrica del Portland
  28/07/2022

Tots els grups han aprovat la Declaració d'Interés Comunitari (DIC) per a implantar una residència hotelera i assistencial destinada a gent gran en l'antiga fàbrica del Pòrtland. El projecte, que ha sigut presentat per l'empresa de València Igbe 2, no augmentarà la superfície construïda ni la volumetria de les edificacions existents, segons ha confirmat l'Ajuntament. 

A l'hora d'aprovar el DIC s'han tingut en compte diversos aspectes, com que algunes de les edificacions seran restaurades modificant únicament el que siga imprescindible. Quant a les quals hagen de ser demolides, seran reemplaçades per altres noves que, en qualsevol cas, mantindran una estètica similar a les restaurades o a l'arquitectura tradicional de la zona. Així mateix, es ressalta que el projecte contempla la urbanització de la parcel·la amb una important proporció de zones enjardinades amb flora autòctona i assegura la connexió a les xarxes d'aigua potable i sanejament.

Des de l'Ajuntament també s'ha valorat positivament que lla activitat plantejada té un aspecte “addicional i apreciable” en la reutilització de les construccions industrials existents per a transformar-les i donar-los un nou ús.

<<< Tornar a la portada