El plenari d'Ondara aprova les dedicacions, el règim retributiu i l’organigrama de la legislatura

El pleno de Ondara aprueba las dedicaciones, el régimen retributivo y el organigrama de la legislatura
  29/06/2019

La primera sessió plenària de l’Ajuntament d’Ondara en la present legislatura ha estat extraordinària per a aprovar l’organigrama municipal, les dedicacions i el règim retributiu dels regidors. En aquest últim apartat, amb el vot a favor de l’equip de govern PSPV-Compromís i en contra de PP i Ciudadanos, s’ha donat llum verda a que l’alcalde, José Ramiro, tinga una dedicació exclusiva del 100% amb un sou anual brut de 40.000 euros; la regidora d’Hisenda i Patrimoni, Raquel López, una parcial del 50% amb un sou anual brut de 20.000 euros; la regidora de Cultura, Igualtat i Comunicació, Raquel Mengual, un altra parcial del 40% amb un sou anual brut de 16.000 euros.

            Completen l’apartat de dedicacions parcials amb un 33% els regidors el d’Agricultura i Medi Ambient, Pere Picornell, el de Festes, Miguel Gomis i la de Serveis Socials i Sanitat, Mari Carmen Velázquez, tots ells amb un sou anual brut de 13.333 euros.

Segons ha explicat l’alcalde, la dedicació per al regidor Francesc Giner deixa de ser de l'Ajuntament i passa a les empreses municipals, en ser el Conseller Delegat de les mateixes, amb un sou anual brut de 20.000 euros i una dedicació del 50%.

<<< Tornar a la portada