Canfali Marina Alta

El Pol·lígon Galgues de Pedreguer millora l’enllumenament i connecta les dues vores del barranc amb una nova passarel·la

El Polígono Galgues de Pedreguer mejora el alumbramiento y conecta los dos lados del barranco con una nueva pasarela
  15/01/2020

El polígon industrial Les Galgues ha millorar l’enllumenament i ha connectat les dues vores del barranc amb una nova passarel·la, arran unes actuacions que han estat subvencionades per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins del pla per a la millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis 2019.         

D’una banda, les actuacions han consistit en la millora de la mobilitat urbana, amb la construcció d’una passarel·la per als vianants i millora de la xarxa viària.

El polígon industrial Les Galgues es troba dividit en dues zones que travessa el barranc del Marx, canalitzat i amb secció al descobert, la qual cosa origina problemes de mobilitat importants tant d'accés rodat com per als vianants. Ara esta segona passarel·la uneix els carrer Vinaters i Carreters, a cada vora del barranc, amb accessos per a vianants i per al trànsit rodat, amb un vial de 12 metres d’amplària (dues voreres de 2 meres en cada extrem, i una calçada central de 8 metres). Pel que fa a l’enllumenament, amb aquesta actuació s’han renovat les lluminàries incloses en dos determinats sectors.

A més, s’ha pogut millorar també l’actual senyalització horitzontal -amb increment de zones de pas de discapacitats- i vertical -amb senyals d'informació dels passos de vianants-.

La inversió ha sigut de 147.384,78 euros, dels quals es troben subvencionats per l'IVACE 88.015,59 euros, havent finançat l’Ajuntament de Pedreguer la resta, 59.369,19 euros.

Cercar notícies
Agenda