El PP afirma que l'Ajuntament de Dénia hauria de ser “el primer interessat” a al·legar contra la Llei de Costas 

El PP de Dénia afirma que el Ayuntamiento debería ser “el primer interesado” en alegar contra la Ley de Costas 
  27/01/2023

La diputada autonòmica del PP Elisa Díaz ha expressat la seua preocupació pel nou reglament de la Llei de Costas, que contempla una partió en la costa de Dénia una partió que “afecta molts habitatges i a moltíssims veïns”. Ha insistit que “portem temps dient que aquests veïns necessiten una protecció”. Elisa Díaz va visitar ahir la platja dels Deveses, acompanyada per la candidata popular a l'alcaldia de Dénia, Pepa Font, qui ha recalcat que “el primer interessat a al·legar contra aquesta Llei de Costas hauria de ser el propi Ajuntament de Dénia per a estar al costat dels veïns i defensar els seus interessos”. 

Pepa Font ha criticat que a l'equip de govern de Dénia “li sembla perfecte la partió i que els habitatges siguen una concessió. Quan realment, una concessió significa perdre tots els drets sobre els habitatges sense cap mena d'indemnització”. 

Per la seua part, Elisa Díaz considera que el problema de l'erosió dels Deveses s'ha vist agreujat per “la deixadesa d'un govern que no ha fet absolutament res per a protegir les platges i per a protegir els habitatges de la zona”. La diputada ha lamentat que en Les Corts Valencianes Ximo Puig dona suport a “la desconstrucció de totes i cadascuna dels habitatges de la zona” i ha assegurat que des del Partit Popular s'està totalment en contra d'aquesta situació. Per això, demana que tots els partits vagen de bracet perquè les construccions es mantinguen, es defensen i, entre tots, es modifique una normativa que “és altament lesiva per a Dénia i tota la Comunitat Valenciana”.

 

 

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada