El PP de Dénia denuncia el malestar dels propietaris de negocis de l'Esplanada Cervantes

El PP de Dénia denuncia el malestar de los propietarios de negocios de la Explanada Cervantes
  19/06/2020

Els populars de Dénia asseguren que hi ha gran malestar entre hostalers i comerciants de l'Esplanada Cervantes per la supressió de l'aparcament que ha ordenat l'equip de govern. El PP s'ha reunit amb diversos propietaris de negocis de la zona. Segons la portaveu, María Mut, "ens han mostrat el malestar general que senten per la retirada de places de pàrquing, per la pintura d'amplària excessiva que hi ha en la calçada d'una de les zones i pel perill que això comporta per als veïns i els clients”.

El PP assenyala que hi ha hagut fins a un atropellament d'una xiqueta, sense conseqüències greus, a causa de l'alta velocitat d'un vehicle. “Ens han contat que això es podria haver evitat si hagueren posat blocs de formigó en lloc de pintar el sòl, com ells van sol·licitar a l'ajuntament, al mateix temps que aqueixos blocs servirien per a poder baixar les taules al carrer de manera segura i deixar les voreres lliures perquè passaren els vianants”, apunta el regidor popular José Antonio Cristóbal. 

Els populars denuncien a més que "els propietaris se senten menystinguts per l'Ajuntament ja que aquest ha portat totes aquestes modificacions a cap sense donar-los cap mena d'informació sobre aquest tema, fins al punt que per a poder servir les taules han de saltar per la mitgera ja que se'ls ha llevat un dels escalons que estaven arran de terra i els facilitaven el treball". 

Subscriu-te!