El PP de Xàbia suspén la gestió dels serveis durant l'estiu i demana a Chulvi que “deixa de mirar a un altre costat”

El PP de Xàbia suspende la gestión de los servicios durante el verano y pide a Chulvi que “deja de mirar a otro lado”
  22/09/2022
Rosa Cardona: “Que trist veure l'estat d'abandó i la penosa imatge que hem oferit aquests mesos”

La neteja, la falta de desbrossament en els espais públics, el manteniment de jardins, el fem i la seguretat ciutadanes, han sigut aspectes municipals que han deixat molt a desitjar quant a eficiència a Xàbia aquest estiu, segons ha denunciat el PP. Per a un municipi turístic com Xàbia, ha resultat “trist veure l'estat d'abandó i la penosa imatge que hem oferit”, adverteix la portaveu dels populars, Rosa Cardona. 
    El trencament de l'emissari que aboca aigües enfront de la platja de l'Arenal, i que va obligar a prohibir el bany uns dies, ha sigut la prova més clara del despropòsit d'aquest estiu. Un assumpte que encara preocupa els populars, ja que encara no està resolt, i que posa de manifest la “nul·la dedicació i l'abandó” del govern municipal cap a l'Arenal.
    A més, Cardona adverteix que afrontem l'època de pluges amb els deures per fer. Per a la líder popular el govern de Chulvi s'ha limitat a “posar pegats” deixant a les presses d'última hora i la improvisació mesures i plans eficients contra les inundacions i els temporals, com serien la neteja de barrancs i llit del Gorgos. 
    La gestió dels residus sòlids urbans també suspén, a pesar que es va iniciar fa uns mesos un nou contracte. Els populars es queixen dels contenidors -alguns no funcionen, uns altres són vells, no disposen de mecanisme per a alçar la tapa,…- que no estan exercint el seu paper com deguera, i que hi ha alguns que encara no s'han distribuït. 

OBRES PARALITZADES

    Els obres públiques paralitzades a Xàbia, o que no s'han pogut iniciar, és un altre dels aspectes que ha marcat la present legislatura. Cardona posa com a exemple les obres del parc de Reina Sofia de Thiviers, o la Casa de la Candelaria que porta mesos en estat ruïnós i obligant a tancar el trànsit per un carrer. 
    “Veiem que fallen projectes estratègics, fallen licitacions i fallen molts plecs amb licitacions desertes, i això és perquè al final falla el principal, que és l'acció política i la gestió municipal”. 
    El PP acusa a Chulvi de falta de gestió i transparència, i de basar-se en criteris de confidencialitat per a no aportar informació als grups de l'oposició. “L'Ajuntament té les portes de cristall, però en tot cas de cristalls bruts i unes cortines ben espesses, almenys de cara als xabiencs”. 
    Segons Cardona, el govern de Chulvi està “esgotat, sense planificació i, per desgràcia per a tots els *javienses, la seua única hora de ruta la regeixen les presses i la improvisació”. “Des del PP instem que rectifiquen en els mesos de legislatura que queden, perquè s'apunten d'una vegada al diàleg, al consens, la gestió i la planificació”, afig.

<<< Tornar a la portada