Canfali Marina Alta

El PP d'Ondara destinarà les retribucions de dos mesos a finalitats benèfiques

El PP d'Ondara destinará las retribuciones de dos meses a fines benéficos
  08/04/2020

El grup municipal del Partit Popular d'Ondara ha remés un comunicat on informa que ha decidit destinar les retribucions de dos mesos a la compra de menjar per a Càritas i la impressió d'uns llibres infantils.

La nota apunta que la decisió arriba “després que l'actual govern local dirigit per PSPV i Compromís declinaren la proposta dels populars de baixar-se el sou el 50%.

El seu portaveu, Álex Hernández,  ha justificat la seua aportació a Càritas en què “ sempre és un bon moment per a ajudar als altres, però en aquestes circumstàncies, encara és mes important”. Així mateix ha apuntat el caràcter gratuït dels llibres educatius que han sigut distribuïts entre els comerços locals per al seu repartiment. Segons apunta “hem observat que en altres municipis s'estava fent, i creiem que els xiquets i xiquetes d'Ondara també ho mereixen”.

Per a Hernández “la política és una cosa passatgera, ha de ser una cosa vocacional i no dependre del seu sou al 100%, és clar que cal cobrar perquè inverteixes molt temps en això,  però hem d'entendre que hi ha gent que ho està passant molt mal i el nostre deure és donar exemple”.

Cercar notícies
Agenda