El PP provincial exigeix la dimissió dels alcaldes del Verger i Els Poblets per vacunar-se contra el *COVID sense ser grup de risc

El PP provincial exige la dimisión de los alcaldes de El Verger y Els Poblets por vacunarse contra el COVID sin ser grupo de riesgo
  15/01/2021

Confirma que tractaran d'acordar plens extraordinaris amb la resta de forces polítiques per a depurar responsabilitats

El Partit Popular de la Província d'Alacant ha demanat hui la dimissió dels alcaldes del Verger, Ximo Coll, i dels Poblets, Carolina Vives, després d'haver usat les vacunes sobrants del centre de salut del primer municipi.

En el cas del Verger, la portaveu del grup popular a l'Ajuntament, Adela Moncho, ha explicat que ja s'ha arribat a un acord amb Compromís per a sol·licitar un  ple extraordinari on exigir la dimissió del primer edil per, al seu judici “saltar-se els protocols de vacunació i incórrer en un greuge comparatiu amb la resta de veïns”.

Segons ha informat, la sol·licitud ha sigut signada tant pels tres regidors populars, com pels altres tres de Compromís

La mateixa mesura va també a adoptar-se pel grup popular als Poblets, segons la nota remesa, per a exigir la renúncia de l'alcaldessa “per haver-se vacunat amb vacunes d'un altre centre de salut diferent al del municipi”. El portaveu municipal del PP, Jaume Ivars, ha denunciat “la falta de control i vigilància per part de la Conselleria de Sanitat davant una situació que ningú entén, perquè hi ha moltes persones majors que no estan eixint i que esperen vacunar-se”. Ivars confirma en el comunicat les converses mantingudes amb Compromís sobre la qüestió i afirma que tots dos grups estan d'acord amb la petició d'un ple extraordinari per a exigir la dimissió de l'alcaldessa.

PETICIÓ D'EXPLICACIONS A la CONSELLERIA

La direcció del PP de la província d'Alacant ha exigit explicacions a la Conselleria de Sanitat sobre l'accés que, al seu judici, els alcaldes socialistes estan tenint a les vacunes contra el *COVID. “Necessitem que Ana Barceló i que Ximo Puig ens aclarisquen què està passant i per què els alcaldes socialistes estan passant per davant dels principals grups de risc”, ha indicat el coordinador general del PP de la província d'Alacant, Juan Francisco Pérez Llorca.

La qüestió li ha portat així mateix a demanar explicacions al govern valencià sobre el control del procés de vacunació i que es faça com més prompte millor un pla que definisca què fer quan sobren vacunes. 

En la foto, el grupo municipal del PP d'El Verger.

 

Subscriu-te!