El president de la Diputació d'Alacant obri el fòrum Compartir Marina Alta 2022

El presidente de la Diputación de Alicante abre el foro Compartir Marina Alta 2022
  12/05/2022

El president de la Diputació d'Alacant, Carlos Mazón, ha participat aquest dijous en l'obertura del fòrum Compartir Marina Alta que es desenvoluparà entre hui i demà divendres en l'Auditori Teulada Moraira, i que ha sigut organitzat pel Rotary Club de Xàbia. El fòrum constitueix un espai de diàleg obert al públic en el qual participen experts i representants de diferents entitats públiques.
    Raúl Llobell, alcalde de Teulada Moraira, ha donat la benvinguda a aquestes jornades agraint la participació dels assistents i assenyalant la importància d'aquest espai en el qual poder reflexionar, proposar, renovar i millorar la comarca i els seus municipis.
    Per part seua, Mazón ha inaugurat l'acte amb un discurs en el qual s'esmentaven grans projectes previstos per a la Marina Alta, posant en valor les qualitats de la zona, la qual considera que “ha de mantindre's, com sempre, a l'avantguarda”.
    Les jornades aborden, entre un altre temes, qüestions relacionades amb el medi ambient, agricultura, ramaderia, pesca, seguretat, turisme, sanitat, educació, ocupació i gastronomia, entre altres.

<<< Tornar a la portada