El pròxim taller de reanimació pediàtrica bàsica es realitzarà el 26 d'octubre

El próximo taller de reanimación pediátrica básica se realizará el 26 de octubre
  19/10/2022

El pròxim taller de reanimació pediàtrica bàsica se celebrarà dimecres que ve, dia 26. Aquesta iniciativa, posada en marxa fa diversos mesos pel Port Esportiu i Turístic Marina Dénia i l'Hospital Sant Carles de Dénia està tenint un important acolliment entre la població local i per aquest motiu continuaran apostant per realitzar-la. El principal objectiu d'aquests tallers és instruir a la major població possible, en les tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica.

El taller començarà, a les 18 hores i, com els anteriors, serà totalment gratuït i dirigit a familiars o persones que cuiden a xiquets i xiquetes. Les inscripcions poden fer-se en el telèfon 966 424 307 o en el correu secretaria@marinadedenia.com "Durant les sessions hem detectat el gran interés que desperten aquests temes en la població general, per aprendre i poder actuar adequadament en situacions d'emergència", ha assenyalat Gabriel Martínez.

El taller tornarà a ser impartit per la doctora Antonia Ivars, que forma part de l'equip de pediatria de l'Hospital Sant Carles. "A les persones que assisteixen els preocupa aprendre les tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica i saber actuar correctament davant una emergència entre les quals destaca l'ennuegada i evitar que aquestes situacions ocórreguen. Encara que per sort, són poc freqüents, generen gran ansietat en la població", ha explicat la doctora Ivars.

<<< Tornar a la portada