El pròxim taller de reanimació pediàtrica bàsica es realitzarà el 8 de juny

El próximo taller de reanimación pediátrica básica se realizará el 8 de junio
  26/05/2022

El pròxim taller de reanimació pediàtrica en Marina Dénia es realitzarà el dimecres 8 de juny. Segons ha assenyalat el director del port esportiu, Gabriel Martínez, “davant el bon acolliment dels tres tallers que hem desenvolupat, juntament amb l'Hospital San Carlos de Dénia, tornem a posar data per al següent”. 

El taller començarà, a les 18 hores, en les instal·lacions de Marina Dénia i, com els anteriors, serà totalment gratuït i dirigit a famílies o persones que cuiden a xiquets i xiquetes. Les inscripcions poden fer-se en el telèfon 966 424 307 o en el correu secretaria@marinadedenia.com "Durant les sessions hem detectat el gran interés que desperten aquests temes en la població general, per aprendre i poder actuar adequadament en situacions d'emergència", ha explicat Gabriel Martínez.

El taller tornarà a ser impartit per la doctora Antonia Ivars, que forma part de l'equip de pediatria de l'Hospital San Carlos. La Dra. Ivars ha manifestat que “a les persones que assisteixen els preocupa aprendre les tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica i saber actuar correctament davant un accident com una ennuegada, convulsió i ara amb l'època estival tan a prop, amb el possible ofegament en platges o piscines. Per descomptat, són situacions poc freqüents, però que, quan ocorren, generen gran ansietat de la població”.

A més, la doctora ha destacat que generalment els assistents són els pares, però crida l'atenció també l'interés dels avis que cuiden als seus nets i persones que treballen amb xiquets en guarderies, menjadors escolars, parcs infantils de boles, monitors de campaments... pel que es detecta un gran interés en la població general, per aprendre a manejar situacions d'emergència en pediatria.

El principal objectiu d'aquests tallers és instruir a la major població possible, en les tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica. En els tallers, després de la classe teòrica, s'atenen les preguntes dels assistents i posteriorment es practica amb els ninots de simulació.

<<< Tornar a la portada