El PSPV d’Ondara advoca per la experiència política amb la incorporació de Vicent Sarrià a la candidatura

El PSPV d’Ondara aboga por la experiencia política con la incorporación de Vicent Sarrià a la candidatura
  28/03/2023

La candidatura socialista a l’alcaldia d’Ondara, encapçalada per José Ramiro, ha advocat per integrar l’experiència amb la persona de l’actual diputat al Congrés, Vicent Sarrià.

L’actual portaveu adjunt de Vivenda i vice-president de la Comissió de Control de RTVE, ha qualificat com “un honor que l’agrupació socialista ondarenca haja comptat amb mi i és alhora una satisfacció donar suport a una gran candidatura i a un gran alcalde com José Ramiro que, sense dubte, ha fet una gran labor en aquestos sis anys per als veïns i veïnes d’Ondara, tal com ha fet Ximo Puig al capdavant de la Generalitat Valenciana”.

Sarrià ha apel·lat a les seues arrels ondarenques per part materna per a remarcar que el repte “suposa un compromís personal des de la meua responsabilitat com a diputat al Congrés i, per tant, implica un compromís igualment ferm amb el poble d’Ondara”.  

        Aquesta disposició ha estat elogiada pel, de nou, alcaldable del PSPV la qual, segons apunta “suposa tot un orgull de comptar amb una figura i contribució de la trajectòria de Vicent Sarrià, pel fet que és un il·lustre socialista i, per suposat, un grandíssim ondarenc d’esperit”.

 

<<< Tornar a la portada