El puerto de Dénia, preparado para la fase 1

El puerto de Dénia, preparado para la fase 1
  08/05/2020

La Mesa Portuària Consultiva del Port de Dénia ha elaborat un vídeo, en el qual participen tots els concessionaris del port, per a mostrar les mesures de seguretat que han posat en marxa per a la pròxima fase de la desescalada, que es posarà en marxa dilluns que ve 11 de maig. José Manuel Orengo, conseller de Baleària, assegura que els vaixells estan perfectament nets i desinfectats, “per a poder portar a tot el que així ho desitge al paradís de Formentera o Eivissa, amb la màxima seguretat”.

            Baleària està treballant per a ser la primera naviliera a nivell mundial a obtindre l'etiqueta Global Safe Site Covid-19 en el seu màxim grau (Excellence) per part de l'entitat de certificació i inspecció internacional Bureau Veritas, que certificarà que els seus vaixells i les estacions marítimes que gestiona duen a terme procediments específics, plans de neteja, mesures organitzatives i personals de protecció per a previndre el Covid-19. La naviliera a més mesurarà periòdicament la possible presència del virus en superfície per a poder obtindre la categoria excel·lent del certificat.

            Per part seua, Juan Antonio Sepulcre, president de la Confraria de Pescadors de Dénia, compte en aquest reportatge que, després de 58 dies sense pescar, “el dilluns 11 començarem a treballar”. La Confraria ha desinfectat i netejat les barques i la Llotja perquè tot estiga en perfecte estat per a la setmana vinent.

            Tant Marina de Dénia com Marina El Portet han posat en marxa el protocol signat entre la Federació Espanyola d'Associacions de Ports Esportius i Turístics (FEAPDT) i el Clúster Marítim Espanyol. Aquests protocols s'han definit partint de les recomanacions establides pel Ministeri de Sanitat i altres autoritats com a Ports de l'Estat, el Ministeri de Treball i resta d'autoritats sanitàries competents.

            En el vídeo també es reflecteix els treballs que ja està realitzant Varadero Port Dénia. Nàutica Noguera està obert per a professionals del sector.

Subscriu-te!