L'Arbre de Nadal de l'Hospital de Dénia s'ompli de desitjos de pacients

El Árbol de Navidad del Hospital de Dénia se llena de deseos de pacientes
  24/11/2021

L'Hospital de Dénia, a través del projecte cuidArt, llança per segon any, una proposta per a decorar l'arbre de Nadal dirigit a pacients, veïns i professionals sanitaris de la comarca. 
    Així doncs, en aquesta edició l'arbre es tornarà a decorar gràcies als usuaris, aquesta vegada amb estreles que recullen els desitjos dels pacients de l'Hospital de Dénia que han participat en la seua elaboració. Al projecte es poden sumar totes les persones que ho desitgen: professionals del Departament de Salut de Dénia i els seus familiars; alumnes de centres educatius o qualsevol veí o associació de la Marina Alta que vulga participar. 
    La iniciativa, que connectarà les estreles mitjançant una cinta roja que cobrirà l'arbre de Nadal, pretén evocar la Llegenda del Fil Roig. “Compte la llegenda que un fil roig connecta a aquells que estan destinats a trobar-se sense importar el temps el lloc o les circumstàncies, aqueix fil roig mai es trenca, és fort, és llum, és guia i està ple d'AMOR i de desitjos de bona voluntat”, diu la comissària de la proposta, Alicia Costa, terapeuta psicocreativa del projecte cuidArt de l'Hospital de Dénia. 
    Tot aquella persona interessada a participar i fer arribar les seues estreles a l'Hospital pot dibuixar-les d'una banda i pel revers escriure el seu desig. La plantilla tipus està disponible en la pàgina web i xarxes socials del centre hospitalari. L'estrela es pot enviar amb el desig, retallada i acolorida al Departament de Comunicació de l'Hospital de Dénia-Partida de *Beniadlà s/n- o bé fer-la arribar per email a comunicacion@marinasalud.es, abans del dijous, 9 de desembre.

<<< Tornar a la portada