El Ràfol d’Almúnia: La Universitat d’Alacant assumeix l’obertura d’un aula universitària en l’antiga biblioteca

  • El Ràfol d’Almúnia: La Universitat d’Alacant assumeix l’obertura d’un aula universitària en l’antiga biblioteca
  • El Ràfol d’Almúnia: La Universitat d’Alacant assumeix l’obertura d’un aula universitària en l’antiga biblioteca
  07/09/2018

 

Pretén la difusió dels estudis, la realització de cursos específics i albergar exposicions

 

La difusió dels estudis universitaris a l’interior de la Marina Alta ha propiciat que l’Ajuntament d’El Ràfol d’Almunia i la Universitat d’Alacant donen un altra passa cap endavant amb la cessió del primer a la segon del local que albergava l’antiga biblioteca per a l’habilitació d’un aula universitària.

       La presa de possessió de les instal·lacions s’ha fet oficial aquesta setmana amb la presència del rector Manuel Palomar i el seu equip directiu en el municipi que ha estat rebut pels representants de l’equip de govern, acompanyats pel director general de Transparència de la Generalitat Valenciana, Josep Ochoa.

       Aquest acord específic, aprofundeix en el conveni marc signat en el seu dia per les dos entitats, i permetrà la  difusió dels estudis, la realització de cursos específics i albergar exposicions tant relacionades amb el món acadèmic com amb l’entorn, segons ha explicat l’alcalde d’El Ràfol, Josep Vicent Rovira. En aquesta última disciplina, ha destacat l’interès de l’equip de govern per a potenciar la gastronomia rural i l’antropologia tant en matèria d’investigació com de difusió dins de l’ampli catàleg amb que compta la Universitat d’Alacant.

Subscriu-te!