El Rahm de La Xara guanya el seu pes en vi en el primer Torneig de la Verema de la Sella Golf

  • El Rham de La Xara gana su peso en vino en el primer Torneo de la Vendimia de La Sella Golf
  • El Rham de La Xara gana su peso en vino en el primer Torneo de la Vendimia de La Sella Golf
  27/08/2022

La Sella Golf va celebrar el primer torneig Verema que va comptar amb el patrocini de tres prestigiosos cellers com Celler del Roure (DO València), Celler Les Freses (DOP Alacant) i Ea Vins, Manuel Manzaneque viticultor, que fa vi a La Manxa i València.

Socis i clients de la Sella Golf, han conegut de primera mà les excel·lències del vi valencià gràcies a la reeixida celebració del primer torneig Verema en el seu camp. Al llarg del recorregut van poder catar els diferents vins dels cellers. La jornada va ser fresca, després d'una tempesta la nit anterior que va permetre als jugadors gaudir de temperatures una mica més suaus.

Sebastián Meinherzagen, conegut pel simpàtic malnom de “El Rahm de la Xara”, va guanyar el seu pes en vi en deixar la bola a menys de 30 cm. del forat en el clot 9 del recorregut Mestral. Es dona la casualitat que Meinherzagen amb 120 kg. de pes era el jugador més pesat entre els participants. 

També van obtindre premis menys voluminosos altres 4 jugadors, ja que va haver-hi premis a la “bola més pròxima” en tots els parells 3 del recorregut llevantí, destacant l'obtingut per Justina Alonso que després de deixar la seua bola a menys de 9 metres va guanyar un menú per a 2 en el restaurant El Carreter de la Xara de mans del seu director i propietari Juan Montaner, líder en la gastronomia de la Comarca de la Marina Alta, del grup Venta de Posa, on el xef Federico Guajardo ens sorprén en cada visita.

Quant a la classificació general, en modalitat masculina va guanyar de nou “El Rahm de la Xara” amb 41 punts, fent honor al seu malnom, seguit de Carlos Carmona amb 39 punts i Maurizio Guglielmino amb 38 punts. En categoria femenina les guanyadores van resultar: Alba Camps amb 36 punts seguida per Esther Fink, també amb 36 punts i Nuria Soriano amb 35 punts. 

La jornada ha resultat un èxit on tots els participants han pogut gaudir dels millors vins, mentre realitzaven el seu esport favorit. En definitiva, el perfecte maridatge entre golf, amistat i vi.

<<< Tornar a la portada