Canfali Marina Alta

El Riurau Film Festival rep més de 460 curts i incorpora a La Xara al tour comarcal de les projeccions

El Riurau Film Festival recibe más de 460 cortos e incorpora a La Xara en el tour comarcal de las proyecciones
  08/08/2019

S'iniciarà el dimarts i recorrerà a més Dénia, Xàbia i Jesús Pobre amb homenatge al Cinema Jayan i el Cineclub Pessic

Vuit anys de Riurau Film Festival, on l'Escola de Cinema s'involucra per fer comarca amb el llenguatge audiovisual com a fil conductor. Aquest any hi ha novetats, s'incorpora al circuit comarcal La Xara "cal donar-li ús a la plaça del Cinema", ha dit l'alcaldessa d'aquesta entitat menor, Maite Pérez Conejero, "i no ha hi ha millor manera que a través d'una iniciativa com aquesta ". La mostra internacional de curts que arrenca el dimarts 13 d'agost i finalitza el 14 de setembre discorrerà també per Dénia, Xàbia i Jesús Pobre.
La mostra està a dirigida per Ramón Cardona i arrencarà aquest cop amb un curset gratuït de rodatge i montaj, al qual li seguirà el concurs de curts exprés, una conferència i una trobada internacional de film de dansa.
La presentació, realitzada a l'Ajuntament de Dénia, ha comptat amb els regidors de Cultura de Dénia, Raúl García de la Reina, Xàbia, Quico Moragues i Jesús Pobre, Josep Fornés.
L'organització es mostra orgullosa amb l'alta participació. S'han presentat 460 curtmetratges procedents de 21 països. Entre les temàtiques hi ha: ficció general, ficció LGTBI, films en valencià, inclusió ètnica, dansa i Medi Ambient i Mar.

Cercar notícies
Agenda