El Rotary Club de Xàbia organitza un tast de cervesa solidària

El Rotary Club de Jávea organiza una cata de cerveza solidaria
  15/11/2022

El Rotary Club de Xàbia ha previst per a aquest dissabte 19 de novembre un tast de cervesa solidària en el Riurau d’Arnauda de Xàbia, a les 12 hores. Els beneficis es destinaran a l'alumnat dels col·legis necessitats del municipi. 
    L'escola, com a espai compensador de desigualtats, és un dels primers llocs en els quals es detecten situacions de necessitat i vulnerabilitat de xiquets i xiquetes, segons adverteixen des de l'entitat. 
    La situació actual post pandèmica, al costat d'infinitat de situacions convulses que s'estan produint en tot el planeta (conflictes bèl·lics, emergències, etc) deixen un escenari complicat per a moltes famílies que en l'actualitat viuen i conviuen en el municipi.
    “Xàbia s'ha caracteritzat sempre per seu un poble acollidor i solidari, i així ho som les persones i associacions que pertanyem a aquesta meravellosa vila”, indiquen des del club.
    Des del Rotary Club de Xàbia, com a moviment global de solidaritat, “promovem activitats que fomenten el servei humanitari en la nostra comunitat, i és per això que esperem comptar amb la vostra participació i col·laboració en aquest esdeveniment amb l'objectiu de recaptar fons per a tots aquells xiquets i xiquetes, alumnes de les escoles de Xàbia, que actualment es troben en qualsevol situació socioeconòmica desfavorable”.

<<< Tornar a la portada