El Rugbi Barbarians cau davant el líder en l'últim minut (20-22)

• El Rugby Barbarians cae ante el líder en el último minuto (20-22)
  21/11/2022

El Dénia Rugbi Barbarians va realitzar un gran partit a casa davant el *UER Montcada, líder indiscutible de la Primera Divisió valenciana. Els deniers van preparar intensament el partit durant la setmana amb l'ànim de seguir amb la seua ratxa de victòries, davant un rival invicte.
    El joc va ser molt intens en l'arrancada del partit, amb unes bones estructures defensives que frenaven constantment les incursions de totes dues línies de tres habitacions. El joc es desenvolupava principalment en el centre del terreny, basat en tots dos paquets de davanters. En un dels llances locals, el Montcada va interceptar l'oval, per a anotar el primer assaig. Pertorbat pel vent, el patejador no va anotar la transformació i el marcador va quedar en 0-5.
    El Dénia no es va desmuntar i va prosseguir amb el seu joc, per a guanyar terreny i exercir una forta pressió en camp contrari. En una d'aquestes incursions de davantera, Flavio recuperava una pilota per a penetrar amb força entre dues marques contràries i anotar el primer assaig local. Destacar el gran partit realitzat per aquest jove segona línia local. Els Barbarians, amb 7-5 en el marcador, es van vindre a dalt i Torero va anotar el segon assaig per als locals, per a aconseguir el descans amb 12-5.
    En la segona part, Joel va anotar un colp de càstig per als deniers, que van ampliar el seu avantatge (15-5). Els valencians van moure la banqueta i van aconseguir connectar diverses fases i anotar un nou assaig que amb la conversió els acostava al 15-12.
    Però el Dénia també es va aplicar i germans Rayces, van tornar a enllaçar una gran escapada, en la qual Ramiro després de fixar la seua marca va transmetre l'oval a Felipe, perquè aquest anotara un nou assaig.
    Mancant 15 minuts el marcador era clar per als locals. Però la reacció definitiva del Montcada va arribar poc després amb un nou assaig. En l'últim minut, i pese al gran esforç en defensa dels Barbarians, va arribar un altre nou assaig, amb el qual els visitants van aconseguir donar la volta al marcador (20-22) per a emportar-se el triomf.