El seguici dels Reis Mags acamparà en el Riurau d’Arnauda en les vespres del desembarcament de Xàbia 

  • El séquito de los Reyes Magos acampará en el Riurau d’Arnauda en las vísperas del desembarco de Xàbia 
  • El séquito de los Reyes Magos acampará en el Riurau d’Arnauda en las vísperas del desembarco de Xàbia 
  26/12/2022

El seguici dels Reis Mags d'Orient instal·larà de nou el seu campament en el Riurau d’Arnauda de Xàbia uns dies abans del desembarcament de Ses Majestats en el port de Xàbia. Així s'ha anunciat des de la Comissió de Reis Mags que prepara els actes entorn del 5 de gener, la tarda màgica que plena de regals les cases.
    El calendari d'actes que envolten a aquesta màgica visita començarà el dia 27 de desembre amb la instal·lació de les Bústies Reals perquè els nens i nenes puguin anar tirant les seves cartes. Hi haurà un en la Plaça de l'Ajuntament, un altre en l'exterior de la parròquia del Loreto i un tercer en el passeig David Ferrer de l'Arenal. 
    Però els que prefereixin lliurar-la en persona també tindran diverses oportunitats. La primera la tarda del dilluns 2 de gener en Duanes, ja que a partir de les 17 hores els emissaris reals recorreran els carrers del barri anunciant la seva arribada i es dirigiran a l'església per a recollir cartes i gaudir de la companyia dels més petits, als quals la comissió de festes oferirà una xocolatada com a berenar.
    L'avançada real començarà també aquesta nit a muntar el seu campament en el Riurau d’Arnauda on les tardes del dimarts 3 i dimecres 4 de gener esperen la visita dels nens i nenes de Xàbia. 
    A més de les seves carpes, hi haurà un pessebre vivent amb la col·laboració dels cinquens del 2023 i servei de barra per a prendre alguna cosa mentre els més petits gaudeixen de tots els detalls del recinte i d'una xocolata per a berenar. 
    Quant a la visita dels Reis Mags, l'arribada està prevista, segons el costum, a les 17 hores en el port del municipi. Aconseguiran la costa en un vaixell pesquer i seran rebuts per les autoritats locals. Del mateix moll partirà la cavalcada que discorrerà per la plaça Adolfo Suárez, Avinguda Jaume I, on els reis saludaran als nens i nenes, mentre que la comitiva continuarà sense detenir-se cap al Centre Històric per l'Avinguda del Port, Joan Carles I, Avinguda d'Alacant, Ronda Nord i Príncep d'Astúries fins a aconseguir la Placeta del Convent on Melchor, Gaspar i Baltasar també saludaran als més petits.

<<< Tornar a la portada