Canfali Marina Alta

El Torneig Orysol del Club de Tennis Dénia compleix 40 anys sent una llançadora de futurs professionals

El Torneo Orysol del Club de Tenis Dénia cumple 40 años siendo una lanzadera de futuros profesionales
  17/07/2018

40 anys d'història, 40 anys de tradició. El Club de Tennis Dénia està de celebració amb el seu aniversari del Torneig Orysol, una de les proves més veteranes de tot Europa que ha estat la llançadora dels futurs professionals d'aquest esport. Així ho han explicat, la presidenta del CT Dénia, Elsa Bordehore, el director esportiu Manu Sala, l'històric del club Olegari Caselles i el regidor d'Esports Vicent Crespo durant la presentació d'aquesta nova edició que arrencarà el 23 juliol i finalitzarà el 29 del mateix mes.
Per segon any consecutiu el club tornarà a repartir 25.000 dòlars en premis. Està previst que participen en el torneig a la fase final 32 jugadors individuals i 16 parelles en dobles. Les finals es disputaran el proper cap de setmana i durant tota la setmana es veuran els partits per a les classificacions en horari de matí i tarda.
De la comarca el circuit comptarà amb el pegolí Marc Giner i amb el denier Sergi Pérez. A més, entre els esportistes més internacionals el Orysol comptarà amb el 399 del rànquing mundial, el català Eduard Steve. Es tracta d'una competició amb una clara presència internacional, ja que cada any arriben molts esportistes vinguts d'arreu del món. En concret aquest 2018 hi haurà participants italians, polonesos, indis, suïssos, americans i egipcis, entre moltes altres nacionalitats.

Cercar notícies
Agenda