El Torneig Visauto se celebra aquest dissabte en el Golf La Sella

El Torneo Visauto se celebra este sábado en el Golf La Sella
  12/05/2022

Un total de 120 jugadors disputen aquest dissabte 14 de maig el Torneig de Golf Visauto que es desenvoluparà en les instal·lacions del club Golf La Sella. El torneig s'emmarca dins del prestigiós circuit MercedesTrophy i repartirà diferents premis entre els participants. Per a començar, tots els jugadors inscrits rebran un welcome pack compost per pol tècnic i gorra de competició del Circuit, i boles. 
    La jornada de golf s'acompanyarà d'espectaculars premis especials organitzats per les marques que col·laboren amb el concessionari. La marca de Guijuelo, Julián Ramos Tabares, concedirà un premi especial a la Bola Més Pròxima i una degustació de producte. TaylorMade atorgarà el premi al Drive Més Llarg en les seues dues categories, masculina i femenina. La marca de sabates ECCO, per part seua, destinarà també el seu premi especial, regalant al guanyador un parell de sabates de golf.                 

A més, Mercedes-Benz Financial Services premiarà la bola més pròxima amb un espectacular rellotge GPS Garmin S42. La Fundació Seve Ballesteros, oferirà un premi al client Mercedes-Benz millor classificat en categoria escratx, amb la invitació a participar en el torneig de guanyadors de la Fundació, en el Real Golf de Pedreña. 
    Al final del recorregut els jugadors tindran l'oportunitat de brindar amb Cava Vila Conchi, (Millor Cava Español per la revista Mundus Vini), i assistir al sorteig de regals TaylorMade que tindrà lloc després de la cerimònia de lliurament de trofeus.

<<< Tornar a la portada