El TRAM torna a unir Calp i Teulada quatre anys després

  • El TRAM vuelve a unir Calp y Teulada cuatro años después
  • El TRAM vuelve a unir Calp y Teulada cuatro años después
  31/07/2020

FGV ha renovat 11 quilòmetres de via i ha invertit 17 milions d'euros

El tram Gata-Dénia està en execució i a l'agost començaran les obres Teulada-Gata

 

La línia 9 del TRAM –la que uneix Benidorm i Dénia- està cada vegada més prop de la capital comarcal. El tram Calp-Teulada està operatiu des de hui divendres, una vegada completades les proves de circulació que Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha realitzat en les últimes setmanes. Les obres realitzades en aquest tram d'11 quilòmetres han permés renovar la via i rehabilitar els ponts del Quisi i Ferrandet, després d'una inversió d'uns 17 milions d'euros. La part negativa és el llarg temps transcorregut, res menys que quatre anys, des que l'últim tren va trepitjar les antigues vies.

Amb l'obertura del trànsit ferroviari des de Calp, es reobrin les estacions de Ferrandet, Benissa i Teulada. Des d'aquest punt, continua actiu el servei d'autobús per a arribar fins a Dénia. 

Fuentes d'FGV assenyalen que, una vegada completades les obres del tram Calp-Teulada, els treballs de renovació de via del conjunt de la Línia 9 entre Teulada i Dénia segueixen avant amb una inversió d'uns 34 milions d'euros. El tram Gata de Gorgos-Dénia es troba en execució. 

Subscriu-te!