El trenet entre Calp i Teulada es posarà en marxa este divendres

El trenet entre Calp y Teulada se pondrá en marcha este viernes
  27/07/2020

uatre anys després de la supressió del trenet al seu pas per la Marina Alta, el tram entre Calp i Teulada es posarà en marxa aquest divendres, una vegada completades les obres de renovació de via que s'han executat al llarg del traçat ferroviari. El conseller Arcadi España ha realitzat aquest anunci en una trobada que ha mantingut amb responsables municipals Dénia, Gata, Alfàs del Pi i Benidorm i agents socials de les comarques de la Marina.

        El conseller ha recordat que "fins hui s'han destinat o assignat més de 130 milions d'euros per a recuperar el servei ferroviari entre Benidorm i Dénia, i aconseguir uns estàndards de qualitat equiparables a la resta de la xarxa autonòmica a Alacant". Sobre l'obertura del tram Calp-Teulada, el conseller ha explicat que "la renovació dels 11 quilòmetres de via entre aquestes dues poblacions està finalitzada, després d'una inversió d'uns 17 milions d'euros i una vegada instal·lat un sistema de monitoratge per a controlar el pas dels trens dièsel pel viaducte sobre el barranc del Quisi, rehabilitat en aquesta actuació igual que el pont del Ferrandet".

        Una vegada obert aquest tram Línia 9 prestarà servei ferroviari entre Benidorm i Teulada, quedant el servei alternatiu d'autobús entre Teulada i Dénia.

Subscriu-te!