El Trinquet de Pedreguer acollirà el primer Trofeu Rolser de Raspall femení el 9 de desembre

El Trinquet de Pedreguer acollirà el primer Trofeu Rolser de Raspall femení el 9 de desembre
  24/11/2022

La Federació de Pilota Valenciana, juntament amb Rolser, ultimen els detalls del que serà un gran esdeveniment de pilota valenciana en la modalitat de Raspall amb equips femenins. Es tracta del primer Trofeu Rolser de Raspall femení que es disputarà el dia 9 de desembre a partir de les 22 hores al Trinquet Municipal de Pedreguer. D'aquesta manera, es recuperen dos tradicions molt arrelades al Trinquet: per un costat la "sessió nocturna" de pilota, on es creava un ambient esportiu, cultural i social digne de rememorar, i les partides de Fira que es feien coincidir amb la setmana gran de la Fira de Pedreguer.

  A més a més, com a gran novetat, les participants de les dues partides seran 4 equips femenins. D'aquesta manera, Rolser vol donar suport a este noble esport, sumant-se a altres empreses del poble com és el cas de masymas Supermercats.   

ROLSER I LA PILOTA: UNA PARELLA COMPROMESA.

El lligam de Rolser amb l'esport de la Pilota ve de lluny. De fet, és una afició heretada de generacions anteriors i que en l'actualitat l'empresa segueix recolzant mitjançant patrocinis d'equips i d’esdeveniments. En el 50é aniversari de la companyia, Rolser fins i tot va emprar el tan característic "Va de Bo!" com a eslògan de la campanya que commemorava el mig segle d'història de l'empresa.

<<< Tornar a la portada