El trinquet municipal de Murla es reinaugura dijous amb el desafiament entre Héctor i Tomás II

El trinquet municipal de Murla es reinaugura dijous amb el desafiament entre Héctor i Tomás II
  04/12/2018

 

Ha remodelat el sostre i l’enllumenat en les últimes setmanes

 

L’Ajuntament de Murla ha organitzat un desafiament entre els pilotaris professionals Héctor i Tomás II per a reinaugurar el trinquet municipal després que la instal·lació haja estat remodelada en les últimes setmanes per a canviar el sostre i l’enllumenat.

       El desafiament, previst per a les 12 hores, compta amb 2.000 euros d’eixida com a al·licient per a congregar als aficionats de tota la Comunitat Valenciana a l’anomenada catedral de la pilota de la Marina.

       Segons ha informat el regidor d’Esports, Salvador Sirera, Héctor tindrà a Barraca de feridor i comença al dau mentre que Tomás ho farà amb el Blanco i al resto. “Hem tractat de propiciar un espectacle esportiu que te com a condicionat la supressió de les galeries per a fer-ho més atractiu i que contraposa a dos estils de joc completament diferents com és el treball i la seguretat d’Héctor a la màgia i electricitat de Tomàs”.

       Així mateix, ha informat que els festers del poble han preparat un esmorzar popular a baix cost per a donar servei a la multitud d’espectadors que s’espera acollir.  

 

 

Subscriu-te!