El Trinquet municipal d’Ondara estrena marcador

  • El Trinquet municipal d’Ondara estrena marcador
  • El Trinquet municipal d’Ondara estrena marcador
  01/08/2022

Els nombrosos assistents a la partida professional d’escala i corda de les Festes Populars de Sant Jaume 2022 ha pogut constatar la novetat del marcador digital amb comandament a distància que ha instal·lat l'Ajuntament al Trinquet Municipal.

La iniciativa, segons han informat des de l’Ajuntament, ha suposat una despesa de 4.452 euros sufragada íntegrament per les arques municipals per a satisfer una dotació molt demandada pels usuaris del trinquet. Aquesta nova millora en la instal·lació, que s’uneix a les recents obres d’accessibilitat de l’entrada, vindrà a donar servei tant a les partides de professionals i aficionats que es juguen durant tot l'any en aquesta instal·lació esportiva municipal, com a les partides de l'escola de pilota d'Ondara, i als distints tornejos i competicions oficials que acull el Trinquet municipal.

Així mateix  han remarcat que han volgut emmarcar la instal·lació del marcador amb el lema “Pilota, Cultura, Esport i Tradició. 150 anys Trinquet d’Ondara”, amb el que es pretén commemorar l’efemèride enguany.

<<< Tornar a la portada