El Trofeu de les 300 Milles A3 Moraira arranca hui dimecres amb prop de 25 creuers en la línia d'eixida

El Trofeo de las 300 Millas A3 Moraira arranca hoy miércoles con cerca de 25 cruceros en la línea de salida       
  20/04/2022

 
Les 300 Milles A3 Trofeu Grefusa, que organitza el Club Nàutic Moraira, té previst per fi posar-se en marxa aquest dimecres. La cita d'altura i només per a tres regatistes, després de dos canvis de data obligats per la meteorologia, espera poder eixir a la mar hui mateix, sobre el migdia. Un total de 25 embarcacions afronten aquesta complicada i sempre difícil regata d'altura amb un recorregut de 300 milles nàutiques. 


    El traçat es decidirà en la reunió de patrons prevista per a unes hores abans de l'eixida, entre les dues versions que es contemplen, i tenint en compte els comunicats meteorològics: cap al Sud, amb el recorregut tradicional feia l'illa Grosa (San Javier-Múrcia); o bé l'alternativa cap al Nord, rumb a l'illa de Columbretes (Castelló). Per tant, en unes hores l'Oficial de Regates indicarà a la flota el recorregut establit.
     

Les 300 de Moraira és una de les poques, per no dir l'única a Espanya, que manté els seus premis en metàl·lic, pel qual vaixell vencedor s'adjudicarà el trofeu, de disseny únic i exclusiu, i una bossa de 3.000 euros. Mentrestant, el segon de la general obtindrà trofeu i 2.000 euros, i el tercer trofeu i 1.000 euros. També s'atorgarà trofeu especial al vaixell més ràpid a completar el recorregut.
   

 A nivell esportiu, els favorits i fidels a la regata de Moraira estaran en la línia d'eixida, cas dels valencians Bruixot, M8, o DKTegoria, tots ells sota la grímpola del RCN València; Pajuelín XIII Benidorm (CN Benidorm); Tagomago III (CN Altea); Jeffertje (RCN Calpe); Smerit, un Swan 45 de Tito Moure del CV Blanes; Tanit 4 Medilevel (RCR Alacant) o el local Alzira Moraira amb el Swan 75. Però també s'estrenen unitats i que prometen espectacle case de l'Aquarelle 1, un CW 44 d'Arturo Meseguer o el Waypoint (Pogo 40) de Juan Merediz tots dos del RCN de València.

<<< Tornar a la portada