El turisme nàutic es promociona en la Mostra de Turisme i al València Boat Xou 2021

El turismo náutico se promociona en la Mostra de Turisme y en el Valencia Boat Show 2021
  20/10/2021

L'Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la Comunitat Valenciana torna a participar en els esdeveniments que se celebren a València durant el mes d'octubre. Es tracta de certàmens nacionals i internacionals, com 

En l'estand de la Mostra, que organitza Turisme Comunitat Valenciana, es mostraran totes les activitats i esports nàutics que es desenvolupen en les marines de la Comunitat Valenciana. “Després d'aquesta aturada és fonamental tornar a aquests certàmens que tant aporten al nostre turisme”, assegura Gabriel Martínez, president de l'Agrupació de Ports Esportius i Turístics de la CV.

I, del 28 d'octubre a l'1 de novembre participarà en el València Boat Xou. Martínez explica que “en l'aposta per la promoció dels nostres ports, creiem que aquest és un esdeveniment en el qual hem d'estar, donant suport a la indústria nàutica de la Comunitat Valenciana”.

En l'Agrupació es troben associades la practica totalitat de les marines de la Comunitat Valenciana, unides amb el ferm propòsit de continuar treballant sota els seus forts principis: respecte al medi ambient, creació de riquesa per a la societat, creació d'ocupació, desenvolupament del turisme nàutic i desenvolupament de la nàutica social.

Subscriu-te!