El Verger aprova un pressupost municipal de 4.892.000 euros per a 2022 sense cap vot en contra

El Verger aprueba un presupuesto municipal de 4.892.000 euros para 2022 sin ningún voto en contra
  26/05/2022

El ple de l’Ajuntament d’El Verger ha aprovat un pressupost municipal de 4.892.000 euros per a 2022 amb el vot a favor de l’equip de govern del PSPV, el grup municipal de Compromís i l’abstenció del PP. Segons ha explicat l’alcalde, Juan Chover, el document de previsió de despeses i ingressos pel present exercici contempla una partida de 279.000 euros per a inversions com la pintura exterior i interior de la guarderia municipal, l’adquisició de mobiliari per al col·legi públic Segària, la retolació de carrers i l’adequació del pàrquing per a la grua.

No obstant, ha advertit que aquest capítol preveu ser ampliat mitjançant el romanent de tresoreria de 2021 de vora dos milions d’euros per al seu finançament, a mesura que els projectes prevists compten amb el preceptiu estudi tècnic. En eixa dinàmica, ha incidít en que fa unes setmanes ja es va aprovar una modificació de crèdit que incloïa el tanque tormenta i col·lectors de la xarxa de clavegueram, la redacció del Pla Local de residus domèstics, el projecte de legalització d’instal·lacions elèctriques de la UE2 i  l’adaptació del CTS de la zona a la normativa, i el reasfaltat dels camins Francs i Cremadella.

“Des de la intervenció dels comptes municipals en 2015 pel Ministeri d’Hisenda, per primera vegada l’Ajuntament d’El Verger compta amb uns pressupostos municipals quasi reals, ja que per efecte d’eixa mesura en tot aquest temps no ens deixaven passar de 4.200.000 euros, i ara hem tractat d’ajustar-mos al que són les necessitats del poble incrementant-lo en quasi 700.000 euros”, ha manifestat.

        Així mateix, l’alcalde s’ha congratulat de que “per primera vegada en tota la història de la democràcia hem aconseguit que es pressupost municipal d’El Verger s’haja aprovat sense cap vot en contra”. En això ha agraït expressament a tots els grups política amb representació al consistori “la seua disposició per a arribar a un acord que permeta la normalització de la gestió municipal”.         

<<< Tornar a la portada