Canfali Marina Alta

El Verger organitza una nova Cursa Solidària contra el Càncer pel diumenge

El Verger organitza una nova Cursa Solidària contra el Càncer pel diumenge
  04/02/2019

 

La Cursa Solidària Contra el Càncer d’El Verger arriba a ls seua cinquena edició de la ma de les Regidories de Serveis Socials i Esports i el Grup Pas a Pas, que l’han organitzada per al proper diumenge.

       L’organització ha fixat l’escalfament a càrrec d’Esther Calatayud a les 10.15 hores, i la eixida a les 10.30 tant per als corredors interessats en recórrer els 6.400 metres previstos, com pels caminants en fer-ho en un circuit de 5.000 metres.

       Així mateix han remarcat que els interessats en participar en una activitat que han anomenat Una xicoteta actitud marca una gran diferència, deuran formalitzar la corresponent inscripció en www.somesport.com amb la donació de 5 euros que aniran destinats a benefici de la Associació Espanyola Contra el Càncer.

       Els responsables d’ambdós Regidories, Ximo Coll i Enrique Chover, han fet una crida als veïns de la comarca per a donar suport a aquesta iniciativa que, a banda de la recaptació, suposa una jornada de reivindicació mitjançant l’esplai, pel fet que la matinada te previst complementar-se amb una activitat participativa.

Cercar notícies
Agenda