El Viver d'Empreses de Dénia donarà formació a vint emprenedors 

El Vivero de Empresas de Dénia dará formación a veinte emprendedores 
  20/10/2020

El Viver d'Empreses de Dénia ofereix un Programa d'Emprenedoria Digital gràcies al qual un total de 20 emprenedors podran formar-se i incorporar-se al mercat laboral a través de la creació d'un projecte empresarial. Les inscripcions ja estan obertes i poden formalitzar-se a través de la pàgina web de la Cambra d'Alacant (https://www.camaralicante.com/emprendimiento/programaemprendimiento-digital/) 

El programa tindrà lloc del 27 d'octubre al 15 de desembre, dimarts i dijous de 16 a 21 hores i està dirigit a menors de 30 anys i majors de 45 (preferentment desocupats). S'abordaran les necessitats d'integració laboral d'aquest col·lectiu, promovent el treball per compte propi, l'esperit emprenedor i la creació d'empreses, innovadores, viables i sostenibles.

Després de la selecció dels candidats, en breu s'impartirà un curs per a la creació de l'empresa i tallers pràctics d'aplicació real. Finalitzat el curs, els participants comptaran amb l'ajuda d'un mentor que els ajudarà a finalitzar els projectes empresarials amb l'objectiu de donar-los la viabilitat a aquests. L'última fase serà d'acompanyament i seguiment.

El delegat del Viver d'Empreses, Ángel Vives, ha manifestat que aquest programa s'emmarca en la campanya de suport als emprenedors que ha llançat a Dénia la Cambra d'Alacant, i que va començar amb l'assessorament personalitzat el mes de juliol. Amb aquest programa es fa un pas més enllà en posar formació específica a l'abast de tots aquells interessats a obrir la seua pròpia empresa. Vives ha recordat a més que -per a aquells que ho necessiten- en el Viver d'Empreses de Dénia hi ha disponibles despatxos completament equipats per a emprenedors, professionals i empresa.

<<< Tornar a la portada