Els Magazinos comença la seua ruta de la tapa en homenatge a la gastronomia de la Marina Alta

  • Els Magazinos comienza su ruta de la tapa en homenaje a la gastronomía de La Marina Alta
  • Els Magazinos comienza su ruta de la tapa en homenaje a la gastronomía de La Marina Alta
  15/06/2021

 

El mercat gastronòmic d'Els Magazinos (Carrer Pont,19, Dénia) celebra, des del 14 fins al 25 de juny, la tercera edició de la ruta de la tapa. Es podrà gaudir de dilluns a divendres de 12 a 14h. i de 18 a 20h. 

Amb aquest cicle gastronòmic es vol recuperar els sabors de la Marina Alta i posar en valor els productes tradicionals amb la suma de noves proposades culinàries. Un recorregut pel street food market de Dénia de la mà de Cervesa Túria que es realitza en el marc de la celebració mundial del Dia de la Tapa (17 de juny).

Potenciant els productes de sempre, de la terra i del Mediterrani, la ruta s'alinea amb els objectius d'Els Magazinos de propiciar la creativitat i la innovació, lligada amb la tradició en l'àmbit de la gastronomia. Una aposta per connectar a productors, hostalers, cuiners, veïns i visitants en un espai patrimonial de primer ordre.

Comptarà amb la presència de 14 propostes formades per: La Pinchoteca amb Montadito de vedella, xampinyons, ceba caramel·litzada i formatge gratinat, Els Monges d'Els Magazinos amb figatell de sépia sobre crema d'espàrrecs, ceba morada i salsa cítrica, Grndback amb broqueta japonesa formada per gyozas farcides de galta de vedella, bolets i tòfona, melmelada agredolça de tomatillos, llima i coriandre, Croqueteria Qmcomo amb bunyol de bacallà i escalibada de la Marina, La Lola amb bocadillito de llom, maionesa, tomaca i bacon, Ostrarium bar amb aladroc en vinagre amb iuca cruixent i maionesa de taronja, La Pause Française amb montadito d'escalivada de verdures al forn amb bacallà, picaeta i maionesa d'olives, el Baret de Robert amb coca de dacsa amb fetge de rap i maionesa de wasabi, Santa Pasta amb braves italianes, El Cachirulo Viandes amb una zazuelita de verat en escabetx en llit de rúcula, Vegamar amb un assortiment d'ibèrics i formatge curat d'ovella, The Speak amb pintxo de tataki d'Angus amb wakame i gingebre, Sala Thai amb rollito amb gambes "Thai Style" amb salsa de chile dolça i A la Fresca amb montadito d'ensalada russa La Fresca amb ventresca de tonyina.

 

 

 

 

<<< Tornar a la portada