Els Magazinos llança una campanya per donar suport al xicotet comerç i la cultura de, Dénia

  • Els Magazinos lanza una campaña para dar su apoyo al pequeño comercio y la cultura de Dénia
  • Els Magazinos lanza una campaña para dar su apoyo al pequeño comercio y la cultura de Dénia
  • Els Magazinos lanza una campaña para dar su apoyo al pequeño comercio y la cultura de Dénia
  25/05/2020

 

Amb l'objectiu de recolzar al comerç i la cultura local, l'espai gastronòmic i d'oci de Dénia, Els Magazinos, ha llançat la campanya de suport ‘Jo em Quede a Dénia. Al costat de Cerveses Túria ha elaborat una col·lecció de cartells gràfics que posen de manifest la necessitat de donar suport a les iniciatives locals.

Sota el lema ‘Ajuda al xicotet negoci, ajuda als teus veïns’, Els Magazinos ha distribuït per tota Dénia (també es pot descarregar els cartells en:  (https://elsmagazinos.com/yomequedoendenia)) quatre peces diferents: Compra Productes Locals, Visita el Xicotet Comerç, Les Canyes al Bar del Barri, Devora Cultura.

El repartiment de cartells entre els comerços de Dénia està acompanyat per una web (https://elsmagazinos.com/yomequedoendenia) que a manera de directori visibilitza totes aquelles iniciatives que s'adhereixen a la proposta. 

 ‘Jo em Quede a Dènia’ compta amb el suport del rellevant artista valencià Paco Roca, que una peça de vídeo ha animat a apostar, també aquest estiu, per Dénia. Igualment Els Magazinos ha recuperat el testimoniatge d'una figura clau de la gastronomia local com Pepe El Pegolí, mostrant el seu compromís amb la ciutat. 

Segons els portaveus d'Els Magazinos “amb aquesta campanya es pretén, més que mai, reforçar el compromís amb Dénia, La Marina Alta i La Comunitat Valenciana. El nostre territori, els nostres productors, els nostres comerciants, els nostres artesans, els nostres creadors, mereixen que estiguem al seu costat. Que consumim els productes que ells fan possible, que valorem el seu treball”.

Subscriu-te!