Els Mini Jocs s’endinsen en l’interior de la comarca amb Pego com a primer amfitrió

  • Els Mini Jocs s’endinsen en l’interior de la comarca amb Pego com a primer amfitrió
  • Els Mini Jocs s’endinsen en l’interior de la comarca amb Pego com a primer amfitrió
  21/05/2023

Catorze edicions després els Mini Jocs de la Marina Alta han deixat la costa per a endinsar-se en l’interior de la Marina Alta. En concret, ho han fet en Pego que com a municipi més gran de la zona compta amb una infraestructura esportiva que, encara que dispersa al llarg del casc urbà, permet el desenvolupament de quasi totes les modalitats, menys la vela i l’hípica que han tingut com a respectives subseus a Xàbia i La Xara.

            Al llarg de tot el cap de setmana s’han succeït les competicions d’esports com atletisme, bàsquet, futbol, futbol-sala, handbol, gimnàstica rítmica, tennis, tennis taula, escacs, karate, BTT i hípica en les seues respectives modalitats.

 

ELOGI UNÀNIME CAP A L’ORGANITZACIÓ

 

Tots aquests esports han conclòs a migdia de diumenge per a donar pas al lliurament de trofeus de rigor, amenitzat per la retirada de la bandera pels voluntaris i el ball de les alumnes de l’acadèmia Eva Dancer, i l’apagada de la flama olímpica per part de la veterana tècnica d’esports de Calp, Maria, i els elogis del representats de totes les poblacions participants cap a l’organització modèlica dispensada des de la Regidoria d’Esports de Pego i el voluntariat. El seu responsable, Raúl Tamarit, s’ha congratulat de l’evolució d’un esdeveniment que, segons ha dit “suposava un veritable repte en el que trobe que hem estat a l’altura per a convertir-la en un èxit de participació i expectació amb el suport de tots els clubs esportius de Pego que s’han bolcat com a voluntariat junt a tots els treballadors del l’àrea d’Esports reforçats per als d’altres àrees municipals per a acollir com cal a l’allau de gent que s’ha donat cita”. Així mateix ha incidit en el factor retorn que ha aportat l’esdeveniment durant tot el cap de setmana de cara a la promoció del municipi i la repercussió per al seu teixit econòmic sobre tot en l’hostaleria.

Pel que fa a la vocació de continuïtat per a acollir successives edicions dels Mini Jocs de cara al futur ha apuntat que “amb la feinata que ens ha suposat tot el cap de setmanaahir haguera dit que no, però hui conforme anem rebent la felicitació dels participants a peu de pòdium tinc que admetre que estem oberts a tot, encara que tindrà que ser la Xarxa Esportiva de la Marina Alta el que li ho propose a l’Ajuntament de Pego”.

Els pòdiums per esports i modalitats es troben recollits en www.macma.org/esports

 

<<< Tornar a la portada