Els moros i cristians de Murla commemoren el seu desè aniversari amb una desfilada de 22 filaes el proper dissabte

  • Els moros i cristians de Murla commemoren el seu desè aniversari amb una desfilada de 22 filaes el proper dissabte
  • Els moros i cristians de Murla commemoren el seu desè aniversari amb una desfilada de 22 filaes el proper dissabte
  25/07/2018

 

Li prendran la temperatura a unes festes patronals que es perllongaran fins el 10 d’agost

 

Les cinc filaes que composen els Moros i Cristians de Murla es voran reforçades per altres disset de diferents municipis de la comarca per a commemorar el desè aniversari de la festa el proper dissabte. Així els moros d’Alamurlers, Alí-ben-beguts, Mur-alà i Almuralà, comptaran amb la companyia de Alpegoya de Pego, Beduines i Bereberes de Benissa, Alpegoya d’Alcoi, Berberiscos de Calp i Califes de Llutxent; mentre que els cristians de la Guardia Jalifiana i Albertortes estaran escoltats per Mozábares de Calp, Caballeres de Moraira, Inquisidors, Albardins i Dorsalers de Pego, Mosqueters d’Oliva i Llauradors de Benissa.

        L’entrada, organitzada per l’Associació de Moros i Cristians de Murla amb el patrocini del patronat de Turisme CostaBlanca, ha quedat fixada a les 20 hores des de l’entrada del poble per la carretera d’Orba fins a l’església. Al final de la desfilada, es procedirà a la concentració a la plaça on es tocarà la marxa Ximo, per a donar pas al fi de festa, l’agraiment de l’Associació de Moros i Cristians, i el sopar de germanor amenitzat per l’orquestra La sede.

        La celebració dels moros i cristians donarà el tret d’eixida a les festes patronals en honor a la Divina Aurora i al Santíssim Crist del Salvador que es perllongaran fins el 10 d’agost.

        El regidor de Festes, Salvador Sirera, que ha assumit l’organització del programa davant de l’absència de comissió, ha agraït el suport de la corporació i col·laboradors, a més de convidar a tota la comarca a visitar el municipi en el que suposa l’esdeveniment social més important de l’any.   

Subscriu-te!