Els Poblets habilita dos nous parcs infantils i d’oci amb aparells per a usuaris amb discapacitat motriu

  • Els Poblets habilita dos nuevos parques infantiles y de ocio con aparatos para usuarios con discapacidad funcional
  • Els Poblets habilita dos nuevos parques infantiles y de ocio con aparatos para usuarios con discapacidad funcional
  30/12/2021

L'Ajuntament dels Poblets ha completat l'habilitació de dos nous parcs infantils i de lleure al nucli urbà. En concret, les noves instal·lacions han estat ubicades als nuclis de Mira-rosa -als voltants de l'Ajuntament-, a la part est de Miraflor en plena zona d'accés dels escolars a través de la passarel·la de vianants que travessa el riu Girona .

Ambdós parcs han estat inspeccionats aquesta setmana per l'alcaldessa, Carolina Vives, qui ha justificat la iniciativa amb vista a, segons apunta “intentar humanitzar el dia a dia dels veïns i residents del municipi, sobretot dels més petits, perquè puguin posar-hi en valor el gaudi del privilegiat entorn després de tants mesos de confinaments i restriccions”. En això ha incidit que les noves instal·lacions incorporen aparells per a l'ús de xiquets amb discapacitat motriu com a novetat, per fomentar el seu desenvolupament i integració.

La iniciativa ha estat emmarcada per Vives "dins dels criteris d'accessibilitat i sostenibilitat a aplicar per intentar recuperar els espais urbans com a lloc d'esbarjo que propiciï que la gent puga tornar a relacionar-se amb els seus conveïns com abans". Premisses que, segons apunta, han estat aplicades recentment a la remodelació del carrer Riu Girona on s'ha revestit d'arbrat.

<<< Tornar a la portada