Comença el compte arrere del D*na que se celebrarà del 3 al 6 de desembre

Empieza la cuenta atrás del D*na que se celebrará del 3 al 6 de diciembre
  22/11/2021
24 restaurants i altres 14 establiments s'uneixen en una edició especial per a oferir el millor de la gastronomia de la Marina Alta

El festival gastronòmic D*na està molt a la vora. Un total de 24 restaurants i altres 14 establiments satèl·lits del sector -com a cafeteries, gelateries, pastisseries, obradors,…- participaran en una edició especial d'aquesta trobada que oferirà el millor de la gastronomia de la Marina Alta. Com a principal novetat, en aquest cas seran els restaurants els que obriran les seues portes al públic, encara que també hi haurà dos escenaris habilitats per l'organització que acolliran una sèrie de trobades entre professionals. 
    El D*na ha sigut presentat aquest dilluns en un acte celebrat a l'Ajuntament i en el qual el reconegut cuiner denier Quique Dacosta ha intervingut per vídeo conferencia. L'alcalde, Vicent Grimalt, ha anunciat que s'habilitaran dos espais públics com a referents de la mostra: un en la Plaça del Consell i un altre en el solar de l'antic ambulatori, al Carrer Marqués de Camp. 
    Aquests espais serviran a més de terrasses obertes de la restauració deniera. En un d'ells passaran moltes estreles de la gastronomia nacional: Kiko Moya, Ricart Camarena, Begoña Rodrigo, Alberto Ferrús, Luis Valls, Rafa Soler o Miquel Ruiz, entre altres. En un altre espai, concebut a l'estil del Riu Rau de Jesús Pobre, servirà de punt de trobada per al diàleg entre cuiners, productors i altres especialistes per a parlar sobre assumptes d'interés com a sostenibilitat o economia circular, segons ha assenyalat Dacosta. 
    Per part seua, Cristina Sellés, la presidenta de l'associació d'hostalers AETHMA, ha destacat l'entusiasme que han posat els empresaris en aquesta mostra per a la qual prepararan menús especials amb productes de proximitat, de temporada i elaborats respectant les tècniques més tradicionals.

Subscriu-te!