EMPRESES/ Portal de la Marina i Larouch creen la Mascareta Collection  

EMPRESAS/ Portal de la Marina y Larouch crean la Mascareta Collection 
  06/07/2020

Les màscares es podran aconseguir presentant els tiquets per compres superiors a 50€ 

El Centre Comercial Portal de la Marina, en col·laboració amb Larouch Art de Carrer, ha llançat una edició limitada de màscares, que regalaran per compres superiors a 50€ a les botigues del centre comercial. Aconseguir-la serà tan senzill com presentar aqueixos tiquets de compra en el punt d'informació. 

La iniciativa continua la línia iniciada per Portal de la Marina de col·laboració constant amb empreses locals i que cerca, en paraules de Virginia Carrasco, directora de Portal de la Marina, “donar un regal útil i bonic, i al mateix temps, incentivar a l'ús de la màscara per a afavorir la màxima seguretat dels nostres clients”. Segons explica, “estem molt centrats en convertir el centre comercial en el lloc més segur per a fer les compres. Per a això hem adoptat totes les mesures possibles, arribant a obtindre el certificat de qualitat atorgat SGS per les mesures adoptades”. 

Per la seua part, Quique Iñíguez, soci de Larouch, afirma que el fet que Portal de la Marina treballe amb proveïdors locals “ens sembla una estratègia molt adequada i per això quan ens van proposar aquesta iniciativa no ho dubtem. A més, si això serveix perquè la gent es consciencie que hem d'usar les màscares, millor que millor.”

El centre comercial Portal de la Marina, dins de la seua iniciativa Happytogether, està treballat amb més de 100 empreses locals proveïdores i en els últims mesos a més ha reforçat el seu suport als artistes locals amb la sala Escapararte, en la qual exposen les seues obres talents de la zona. Per ací han passat les obres de Toni Ortolá, Hugo Giner, Carmen Calvo o els mateixos Larouch.

Subscriu-te!